VVS-entreprise

Entrepriseløsninger i alle størrelser

VVS Fredericia er byens lokale VVS’er og vi har specialiseret os i entrepriseløsninger, så du ikke behøver at lede længe for at finde den rigtige VVS-entreprenør til dit projekt. Vi udfører både store og små entrepriseløsninger. Fra små fagopgaver til store installationsopgaver. Derfor er vi sikre på, at vi har de kompetencer, du har brug for til dit næste projekt. VVS Fredericia har mange års erfaring under bæltet. Af den grund kan vi garantere, at alle vores opgaver bliver løst med stor professionalisme og kvalitetsbevidsthed.

 

Vi har fokus på service og kvalitet, da vores opgave som VVS-entreprenør først og fremmest er at styre og udføre al installationsarbejde i entreprisen. Det er vigtigt for os, at kunden oplever at få det bedst mulige resultat, så vi får endnu en ambassadør for VVS Fredericia ude i nærområdet. Vores sekundære opgave er, at vi kan fungere som rådgivere for kunden inden for vores fagområde, så de ender ud med de rigtige løsninger.

 

Vores fagmænd er uddannede VVS’ere, installatører, blikkenslagere og håndværkere. Derudover har vi samarbejdspartnere og kvalitetssikre leverandører, som kan assistere og levere efter behov. Så står du som bygningsherre, privat eller bygningsentreprenør og har brug for en kompetent entrepriseløsning, udarbejder vi med glæde et uforpligtende tilbud i forbindelse med udbud og licitation.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.


  BadeværelseBlikarbejdeEnergioptimeringVandVarmeVentilationAndet

  vvs fredericia - vvs entreprise

  Fra mindre entrepriser til avancerede installationsopgaver

  Vi er din partner i stort og småt. Mangler du en VVS’er til en mindre VVS-entreprise eller til avancerede installationsopgaver i en større entreprise? Så er du kommet til det rigtige sted. VVS Fredericia har mulighed for at assistere i projekter for både privatbyggeri og erhvervsbyggeri. Vores kompetencer spænder bredt. Lige fra tætning, tilslutning til installation, rådgivning og så videre. Vi kan udføre alt inden for VVS-entreprise, samt give rådgivning, så du undgår at komme på dybt vand med projekthåndteringen og VVS-arbejdet. I stedet får du et budgetvenligt og opnåeligt resultat. Vores team får løbende supplerende kurser til videreudvikling, så vi altid er opdateret på de bedste løsninger og arbejdsmetoder inden for faget. Derfor kan vi garantere, at teamet har værktøjerne til at styre entreprisen fra start til slut.

  Hvilken entrepriseform står du og mangler?

  Første step i dit byggeprojekt er at vælge hvilken entrepriseform som dit projekt har brug for. Det er vigtigt at være realistisk omkring egen tid og viden inden for områder som byggeteknik, jura, økonomi mv., men også omfanget af opgaven. Således kan man finde rådgivere og håndværkere med supplerende evner. Afhængig af projektets størrelse kan man vælge mellem fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise. En fagentreprise bliver styret af dig dvs. du har ansvar for kontrakter, jura, økonomi og de enkelte fagmænds opgaver. I en hovedentreprise får du hjælp fra en hovedentreprenør, som styrer underentreprenørerne og byggeriet. Helt store projekter føres oftest som totalentreprise. Her har du en totalentreprenør, som sørger for, at dit projekt står klar til tiden og kvaliteten er i top. Snak med vores entrepriseleder, så du får taget den rigtige beslutning.
  vvs fredericia - vvs udførsel
  vvs fredericia - ventilation plan

  Hjælp til udbudsarbejde og licitation

  VVS Fredericia hjælper gerne, hvis du eller din organisation mangler pålidelige og stabile VVS’er til eksempelvis en entrepriseløsning, udbudsarbejde eller licitation. Uanset om du er bygherre, bygningsentreprenør eller privat boligejer, så kan VVS Fredericia assistere. Vores team er sammensat af autoriserede og erfarne VVS’ere. Derfor garanterer vi, at vi kan levere innovative, løsningsorienterede og langtidsholdbare installationer med kvalitet og service i højsædet inden for alle områder af VVS-håndværket. Du er velkommen til at fremsende din projektinfo til os, hvis du ligger inde med et konkret udbudsmateriale. Mangler du en entreprenør til en licitationsrunde, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud.

  Modtag et uforpligtende
  VVS-tilbud

  Udfyld venligst følgende informationer
  og vi kontakter dig hurtigst muligt.


   BadeværelseBlikarbejdeEnergioptimeringVandVarmeVentilationAndet