Energioptimering

Moderne, miljøvenlige og økonomiske initiativer

Grønenergi, bæredygtighed og energieffektivitet. Det er ord, som vi hører næsten hver dag. De energioptimerende løsninger er omtalte, og hos VVS Fredericia er det en service, vi er stolte at kunne tilbyde. Når du vælger at energioptimerer din bolig, kan du være sikker på, at komme til at bo i en mere miljørigtig bolig. Derudover kan du med energioptimering opnå store besparelser på eksempelvis el- og varmeregningen. 

Hos os har vi  mange års erfaring med energioptimering. Vi kan tilbyde vores kunder markedets bedste service på området. Vores vedvarende energiløsninger omhandler alt lige fra solfangere og solvarmeanlæg til jordvarme og varmepumper. Mulighederne er mange.  

Ønsker du justeringer eller udskiftning af nuværende anlæg, klare vi også den. Som din lokale energispecialist tilbyder vi nemlig alle vores løsninger både til dig i privat bolig og til erhverv. 

Er du i tvivl om, hvilke løsninger der passer til din bolig, så kontakt os endelig. Vi tilbyder også energivejledning, så du får Trekantområdets mest professionelle og omhyggelige rådgivning på området. 

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.


  BadeværelseBlikarbejdeEnergioptimeringVandVarmeVentilationAndet

  vvs fredericia - energioptimering pv solceller

  Fokus på grøn energi og bæredygtighed

  Vedvarende energiløsninger har igennem mange år været i fokus. Inden for VVS er der mange mulighed for, at gøre din bolig mere miljørigtig. Grøn energi og bæredygtighed er fremtiden. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med, at skabe løsninger i dit hjem, som er langtidsholdbare, miljøvenlige og besparende for dig. Vi sætter dit indeklima i fokus, og hjælper dig med løsninger der optimerer energien i din bolig på bedste vis. Er du nysgerrig på, hvilke mulige energiløsninger der findes hos dig, så kontakt os allerede i dag. Så sender vi gerne en VVS installatør ud til dig med vejledning og rådgivning om mulighederne for energioptimering i din bolig eller erhvervsejendom.

  Spar penge på din el- og varmeregning

  Hvem kunne ikke godt tænke sig, at spare lidt på varmeregningen eller mindske vandforbruget? Det kan i den grad godt betale sig, at lave energioptimering af dine VVS installationer. Selvom det er en investering, så vil vedvarende energiløsninger give dig store besparelser. De senere år er priserne på el, vand og varme blot steget. Derfor vil energioptimering ikke blot skabe dig en grønnere bolig, men også spare dig for en masse penge. 

  Vi tilbyder energioptimering, der passer til dig og dine behov. Når vi laver energioptimering, er det med øje for professionelle løsninger til gode priser. Vi laver et skarpt VVS-tilbud til dig, hvor du ikke kun sparer penge på den lange bane, men også får udført et autoriseret og velorganiseret  stykke VVS-arbejde til en god pris. 

  vvs fredericia - varmepumpe installation
  vvs fredericia - energioptimering solcelle princip

  Solvarme, jordvarme og varmepumper

  Der findes mange muligheder, hvis du vil energioptimerer din bolig. Ikke nok med at du kan spare penge på energioptimerende løsninger, så kræver de samtidig kun minimal vedligeholdelse. Vælger du eksempelvis et solvarmeanlæg får du en energikilde der omdanner alt sollys til energi. Derudover er der lang holdbarhed på solvarmeanlægget. Det samme gælder for både jordvarme og varmepumper. Med en jordvarmepumpe får du maximalt ud af den solenergi, der er lagret i jordoverfladen som omdannes til varme i din bolig. Princippet er det samme for en varmepumpe. Her flytter energien fra luften udenfor og ind i dit varmesystem indenfor. Her er både mulighed for luft-til-vand varmepumpe og luft-til-luft varmepumpe. 

  Modtag et uforpligtende
  VVS-tilbud

  Udfyld venligst følgende informationer
  og vi kontakter dig hurtigst muligt.


   BadeværelseBlikarbejdeEnergioptimeringVandVarmeVentilationAndet