Blikarbejde

Hvad dækker blikkenslagerfaget?

Hos VVS Fredericia tilbyder vi specialiseret blikarbejde. Vores blikkenslagere mestrer et håndværk, som er helt uundværligt, og har mange års erfaring med facadematerialer, -produkter samt regnvandsafledning. Blikkenslagerens arbejdsopgaver ligger nemlig typisk udendørs i forbindelse med byggeriets ydre. Vores blikkenslagere arbejder blandt andet med tagrender, inddækning af eksempelvis skotrender, karnapper, altaner, kviste, samt nedløb og lignende. Vores blikarbejde udføres med stor ekspertise, og vi benytter holdbare metaller som af kobber, zink og blik, der er modstandsdygtige overfor vind og vejr.

Vi kan klare alt blikarbejde, uanset om du mangler hjælp til opsætning af regnvandsafledning, inddækning ved murkrone eller modstandsdygtige løsninger mod vind og vejr. Vi tilbyder holdbare løsninger, der passer til både privatboliger og erhvervskunder. Vores mål er at levere funktionelle, sikre og æstetiske resultater.  

Selvom blikkenslagerfaget er gammelt, kan det nogle gange være svært at finde hovede og hale i, hvilke ydelser faget tilbyder. Vi tilbyder derfor god rådgivning til vores kunder. På den måde får du det bedste overblik over, hvilke løsninger der passer bedst til din ejendomstype. 

Skulle du have nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Efter aftale sender vi en professionelle blikkenslagere frem, som hjælper dig med forslag og løsninger til, hvad din byggeriet kunne have brug for. 

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.


  BadeværelseBlikarbejdeEnergioptimeringVandVarmeVentilationAndet

  vvs fredericia - blikarbejde zinkinddækning

  Bygningsfacader og konstruktioner

  Trænger dine nuværende konstruktioner til en kærlig hånd? Eller skal du have lavet en helt ny bygningsfacade? Vi har løsningerne, der passer til både renovering og nyopførsel af facader. Vi udfører et professionelt stykke beklædningsarbejde, hvor modstandsdygtighed overfor vind og vejr og mindskelse af træk og kuldebro er i fokus. Vi løser også vores opgaver med facadeinddækning med fokus på samme. Som en del af konstruktionsløsningerne laver vi drypnæser, lavet af materialer i topkvalitet. Det kan enten være i blik, zink eller kobber. Det er vigtigt for os, at vores kunder opnår det udtryk og den funktionalitet som passer til dem. Derfor er det helt centralt, at vi skaber løsninger med flot finish ud af materialer som er vedligeholdelsesfrie.

  Vedligeholdelsesfrie inddækninger

  Når vi laver inddækning benytter vi vedligeholdelsesfrie materialer. Det er helt centralt for, at lede vandet væk og skabe ultimativt tætte løsninger. Vi har et væld af inddækningsmuligheder.  Vi laver både blik-, zink- og kobberinddækning. Vores blikkenslagere laver blandt andet inddækning af murkroner, skotrender, stern, skorstene med mere. Fagudtrykkende er mange, men fortvivl ikke. Vi rådgiver gerne i udtryk og services, som matcher dine behov. 

  Er du interesseret i Icopal inddækning eller Icopal skorstensinddækning, så tilbyder vi også dette. Vi har mange års erfaring med Icopal og deres materialer. Det betyder, at du uanset valg af inddækning kan føle dig helt tryg. Hos VVS Fredericia har vi sans for materialerne og laver altid inddækning i bedste kvalitet. 

  vvs fredericia - blikarbejde taginddækning
  vvs fredericia - blikarbejde tagrende

  Regnvandsafledning

  Har du problemer med regnvandsledningen i din bolig? Regnvandsafledning er helt centralt for din bolig, så du får ledt vandet de rigtige steder hen, og dermed undgå skader. Den bedste regnvandsafleder er tagrender. Vi tilbyder opsætning af alle former for tagrender i forskellige udformninger. En tagrende er udover dens funktionalitet også den æstetiske prik over i’et på din bolig. Det er derfor vigtigt for os, at skabe et resultat som opfylder lige præcis dine ønsker. 

  Ud over opsætning af tagrender, tilbyder vi også reparation af dine nuværende tagrender og tagrende nedløb. Når vi arbejder med regnvandsafledning, gør vi det med stor grundighed. Vi sørger altid for at skabe langtidsholdbare resultater, som du kan nyde mange år frem. 

  Modtag et uforpligtende
  VVS-tilbud

  Udfyld venligst følgende informationer
  og vi kontakter dig hurtigst muligt.


   BadeværelseBlikarbejdeEnergioptimeringVandVarmeVentilationAndet