Blikarbejde

Hvad dækker blikkenslagerfaget?

Hos VVS Fredericia tilbyder vi specialiseret blikarbejde. Vores blikkenslagere mestrer et håndværk, som er helt uundværligt, og har mange års erfaring med facadematerialer, -produkter samt regnvandsafledning. Blikkenslagerens arbejdsopgaver ligger nemlig typisk udendørs i forbindelse med byggeriets ydre. Vores blikkenslagere arbejder blandt andet med tagrender, inddækning af eksempelvis skotrender, karnapper, altaner, kviste, samt nedløb og lignende. Vores blikarbejde udføres med stor ekspertise, og vi benytter holdbare metaller som af kobber, zink og blik, der er modstandsdygtige overfor vind og vejr.

Vi kan klare alt blikarbejde, uanset om du mangler hjælp til opsætning af regnvandsafledning, inddækning ved murkrone eller modstandsdygtige løsninger mod vind og vejr. Vi tilbyder holdbare løsninger, der passer til både privatboliger og erhvervskunder. Vores mål er at levere funktionelle, sikre og æstetiske resultater.

Selvom blikkenslagerfaget er gammelt, kan det nogle gange være svært at finde hovede og hale i, hvilke ydelser faget tilbyder. Vi tilbyder derfor god rådgivning til vores kunder. På den måde får du det bedste overblik over, hvilke løsninger der passer bedst til din ejendomstype.

Skulle du have nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Efter aftale sender vi en professionelle blikkenslagere frem, som hjælper dig med forslag og løsninger til, hvad din byggeriet kunne have brug for. 

Modtag dit
VVS-tilbud

Bygningsfacader og konstruktioner

vvs fredericia - blikarbejde zinkinddækning
vvs fredericia - blikarbejde taginddækning

Vedligeholdelsesfrie inddækninger

Tagrender og regnvandsafledning

vvs fredericia - blikarbejde tagrende

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud på din service

Modtag dit
VVS-tilbud

Modtag dit
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.