Badeværelse

Alt inden for sanitetsteknik

Badeværelset er og bliver et essentielt rum. Et rum som med dets funktionalitet er uundværligt. Hos VVS Fredericia hjælper vi dig med, at skabe et rammerne om et funktionelt og komfortabelt badeværelse, der lever op til dine ønsker og behov. Vi har et væld af tilbud og muligheder, som kan være med til at opfylde dine drømme, om et nyt badeværelse eller istandsættelse af det gamle. 

Hos VVS Fredericia er ingen opgave for stor og ingen spørgsmål er for små. Vi hjælper dig gerne med gode råd, og yder selvfølgelig den rette service, som tilpasses situation. Med vores løsninger kan du være sikker på, at dit badeværelse bliver klædt så godt på som muligt. Vi laver alt lige fra renovering af vådrum til installation af gulvvarme, samt montering af bruser, badekar, toilet og vandhane. 

Står du som bygherre overfor et større byggeprojekt, og mangler du professionelle og kvalitetssikrede badeværelsesløsninger, så er der råd for det. Vi tilbyder ligeledes alle vores løsninger i forbindelse med fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise, fra private projekter til større erhvervsprojekter. 

Vi har mange års erfaring med at lave badeværelser. Vi ønsker, at vores kunder får den bedste oplevelse med de valgte løsninger. Vi garanterer brug af holdbare materialer i topkvalitet, som giver dig brugsglæde samt sikre minimal vedligeholdelse.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.


  BadeværelseBlikarbejdeEnergioptimeringVandVarmeVentilationAndet

  vvs fredericia - badeværelse

  Vælg en autoriseret VVS-installatør
  og undgå fejl

  Som autoriseret VVS-installatør går vi særligt op i, at leve op til de mange krav og regler, som findes omkring badeværelse og vådrum. Med vores brede erfaring på VVS-området sikre vi, at arbejdet kun skal gøres én gang. Det kan være en kompliceret opgave at orientere sig ved de mange krav og regler, der findes i forbindelse med badeværelset, men frygt ikke. Vi danner og holder overblikket for dig, så alle vådrums- og badeværelsesløsningerne lever op til diverse krav og regler. 

  Der findes opgaver i forbindelse med reparation eller etablering af badeværelse og vådrum som skal udføres af en autoriseret VVS-installatør. Det er blandt andet et krav, at indgreb i nuværende installationer såsom afløb, vand, varme med videre, skal udføres af en autoriseret VVS-installatør. Når du vælger VVS Fredericia, er du sikker på at undgå fejl. Vi garanterer dig et professionelt resultat. 

   

  Badeværelsesløsninger der fungerer

  Badeværelset er et avanceret og ofte overset rum. Det er et rum, som hele familien anvender på alle tider af døgnet. Det er også et rum, som kan være svært at udnytte til dets fulde. Så er du i tvivl om, hvordan du får funktionelt mest muligt ud af dit nye badeværelse, så tvivl ikke. Vi hjælper dig med at finde de løsninger, der fungere bedst for dig og din bolig. Ønsker du eksempelvis en anden placering af afløb og toilet eller drømmer du om en anderledes brusekabine med plads til eksempelvis rainshower, så er det blot nogle blandt mange mulige løsninger. Hos VVS Fredericia er ingen drømme og ønsker for store. Vi tilbyder altid topkvalitets service til billige VVS-priser.

  vvs fredericia - badeværelse afløb
  vvs fredericia - badeværelse toilet væghængt

  Sanitetsteknik med omhu

  Vi tilbyder sanitetsteknik i højeste kvalitet, som monteres og installeres med omhu. Men hvad er sanitetsteknik egentlig? Det er alt det, som har med vand- og afløb at gøre. Det kan for eksempel omhandle dimensionering, installation og vedligehold af vandrør, afløb fra toilet og bad eller tilkobling af blandingsbatteri. Når vi monterer og installerer i dit badeværelse, benytter vi udelukkende anerkendte materialer og mærker på markedet såsom Ifö, Hansgrohe, Gustavberg med flere. Mulighederne er mange, når det gælder badeværelset. Hos vores VVS-installatører er du i professionelle og trygge hænder. Vi klare alt lige fra montering af væghængt toilet, bruser, håndvask til installering af brusearmatur, gulvvarme og indløbsventil.  

  Modtag et uforpligtende
  VVS-tilbud

  Udfyld venligst følgende informationer
  og vi kontakter dig hurtigst muligt.


   BadeværelseBlikarbejdeEnergioptimeringVandVarmeVentilationAndet