Badeværelse

Alt inden for sanitetsteknik

Badeværelset er og bliver et essentielt rum. Et rum som med dets funktionalitet er uundværligt. Hos VVS Fredericia hjælper vi dig med, at skabe et rammerne om et funktionelt og komfortabelt badeværelse, der lever op til dine ønsker og behov. Vi har et væld af tilbud og muligheder, som kan være med til at opfylde dine drømme, om et nyt badeværelse eller istandsættelse af det gamle.

Hos VVS Fredericia er ingen opgave for stor og ingen spørgsmål er for små. Vi hjælper dig gerne med gode råd, og yder selvfølgelig den rette service, som tilpasses situation. Med vores løsninger kan du være sikker på, at dit badeværelse bliver klædt så godt på som muligt. Vi laver alt lige fra renovering af vådrum til installation af gulvvarme, samt montering af bruser, badekar, toilet og vandhane.

Står du som bygherre overfor et større byggeprojekt, og mangler du professionelle og kvalitetssikrede badeværelsesløsninger, så er der råd for det. Vi tilbyder ligeledes alle vores løsninger i forbindelse med fag-entreprise, hovedentreprise eller totalentreprise, fra private projekter til større erhvervsprojekter.

Vi har mange års erfaring med at lave badeværelser. Vi ønsker, at vores kunder får den bedste oplevelse med de valgte løsninger. Vi garanterer brug af holdbare materialer i topkvalitet, som giver dig brugsglæde samt sikre minimal vedligeholdelse.

Modtag dit
VVS-tilbud

Vælg en autoriseret VVS-installatør
og undgå fejl

vvs fredericia - badeværelse
vvs fredericia - badeværelse bruser

Badeværelsesløsninger der fungerer

Sanitetsteknik med omhu

vvs fredericia - badeværelse toilet væghængt

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud på din service

Modtag dit
VVS-tilbud

Modtag dit
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.