Ventilation

Systematisk udskiftning af partikel- og lugtgener i luften

Hos VVS Fredericia installerer og reparerer vi ventilationssystemer i højeste kvalitet til både private og erhverv. Ønsker du en optimering af dit indeklima i din bolig? Eller søger du mekaniske ventilationssystemer, der der kan udskifte luften i dine nye ejendomme? Så har vi løsningerne. Vi laver ventilation med professionalisme og tilbyder funktionelle systemer, så dit indeklima bliver ideelt til dine behov. Med vores ventilationsløsninger sikre vi dig, at CO2-niveauet i din bolig ikke udfordre det gode indeklima. Godt med luftskifte og gode udluftningsmuligheder er vejen til en bolig i balance. 

Derudover er det bevist, at en arbejdsplads med et godt indeklima skaber flere koncentrerede medarbejdere. Det øger i sidste ende arbejdseffektiviteten, og hvem vil ikke gerne have det? Så står du og er i tvivl om indeklimaet hos dine medarbejdere er i orden, eller er det nuværende ventilationssystem i stykker, så er der råd for det. Vi hjælper dig med de rette løsninger. 

Vi tilbyder også OLF-målinger, så du kan være sikker på, at luften i din bolig eller på din arbejdsplads er frisk og ren. Forurenet luft skaber nemlig også et dårligt indeklima. Når vi finder resultatet af målingerne, finder vi sammen med dig de løsninger og muligheder, der passer bedst til dine behov. 

Har du spørgsmål, brug for gode råd eller mangler du professionel hjælp til ventilation, så kontakt os med det samme. Så sender vi vores dygtige ventilationstekniker ud til dig, som kan rådgive og finde en løsninger der passer bedst til dig.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.


  BadeværelseBlikarbejdeEnergioptimeringVandVarmeVentilationAndet

  vvs fredericia - ventilation sundt indeklima

  Ventilationssystemer der virker

  Vi tilbyder langtidsholdbare ventilationssystemer, som danner grundlag for den gode luftkvalitet i din bolig. Dette gør vi blandt andet ved hjælpe af gode udsugningsmuligheder, køling og aircondition. Når vi installerer ventilationssystemer til dig, er det med fokus på at skåne både inde- og udemiljøet så meget som muligt. 

  Vores dygtige VVS-installatører har øje for bæredygtige ventilationsløsninger. De finder gerne, i samråd med dig, ud af hvilke løsninger som vil leve op til dine ønsker og behov. Vi tilbyder alt lige fra service af ventilationsanlæg- og systemer til energioptimering af dit ventilationsanlæg. Vi tilbyder ligeledes løsninger inden for udsugning og service på udsugningsanlæg.

  Kampen for et godt indeklima

  Indeklimaet i din bolig er helt centralt for, at du har et godt helbred. Er indeklimaet dårligt vil dette eksempelvis kunne mærkes på koncentrationsevnen, og du vil muligvis opleve flere sygedage. Bliver indeklimaet i din bolig ringere giver det desværre gode levebetingelser for husstøvmider, hvilket kan give anledning til allergi. Et godt indeklima er også nøglen til at vedligeholde din bolig bedst. Bliver effektiviteten af både udluftning og luftskifte udfordret kan dette skabe grobund for skimmelsvamp, råd og andre mikroorganismer. 

  Hos VVS Fredericia tilbyder vi ventilationsanlæg der hjælper indeklimaet i balance. Et ventilationsanlæg filtrerer den dårlige og brugte luft ud med den friske og rene luft. Alt dette sker helt automatisk gennem mekanisk ventilation. 

  vvs fredericia - ventilation kanal
  vvs fredericia - ventilation plan

  Effektivitet og elregning

  Det er skønt at have ventilation, der virker. Det er endnu skønnere at have ventilation, der ikke koster kassen. Når vi tilbyder ventilationsløsninger, har vi fokus på både effektivitet og besparelse. Vi hjælper dig med de løsninger, der skaber ventilation efter dine ønsker, og samtidig mindsker vi din elregning. Det er nemlig fordelagtigt at lave energioptimering, når det angår ventilation. Det er både bedre for miljøet og samtidig besparende for dig. 

  Uanset om du ønsker reparation af nuværende ventilationssystemer eller installation af nye, så kan vi altid hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde en løsning der passer dig. 

  Modtag et uforpligtende
  VVS-tilbud

  Udfyld venligst følgende informationer
  og vi kontakter dig hurtigst muligt.


   BadeværelseBlikarbejdeEnergioptimeringVandVarmeVentilationAndet