Vand

Essensen ved vandinstallation

Hos VVS Fredericia tilbyder vi Trekantområdets mest specialiserede løsninger inden for vandtryk, vandvarmer, varmegenvinding, varmeveksler og meget mere. 

Vi står klar til at varetage alle opgaver uanset, om du mangler hjælp til montering af nye vandinstallationer eller reparation af dine nuværende. Med vores mange års erfaring sikre vi dig de rette løsninger og yder en kompetent service, som skaber resultater du kun kan blive glad for. Som VVS’er er vand et område, vi er vant til at arbejde med. Selvom vi arbejder med vand flere gange om dagen, så sørger vi altid for at holde os fagligt opdateret. Dine drømme og ønsker er i centrum, og vi garanterer dig den bedste ekspertise på området. 

Der findes et utal af løsninger når vi taler vandinstallation. Vores autoriserede VVS-installatører laver alt lige fra montering af håndvask til installering af cirkulationspumpe. Uanset om det er på badeværelset, i køkkenet eller i bryggerset. Vi sikre ligeledes professionel installering, montering og reparation af alle dele. 

Har du spørgsmål, brug for hjælp eller ønsker du optimering af dit vandforbrug? Kontakt os da allerede i dag. Så finder vi svar og løsninger på dine spørgsmål, og vi sender gerne en af vores dygtige VVS-installatører ud til dig.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.


  BadeværelseBlikarbejdeEnergioptimeringVandVarmeVentilationAndet

  vvs fredericia - varmeslangemontering

  Varmtvandsbeholder, varmeveksler og cirkulationspumpe

  Drømmer du om at få udskiftet din varmtvandsbeholder, opsætte varmeveksler eller få installeret en ny cirkulationspumpe, så har vi løsningerne til dig. Vi installerer, monterer og reparerer gerne dine vandinstallationer. Alt sammen udført med kvalitetsprodukter. 

  For os er det vigtigt, at benytte os af kvalitetsmaterialer, så funktionaliteten er i top. Derfor udvælger vi vores leverandører med omhu, så vi er sikre på at din kommende varmtvandsbeholder, cirkulationspumpe eller varmeveksler holder længe og  fungerer helt optimalt. Vi tilbyder bred og kvalitetssikret VVS-service, og tager højde for netop dine ønsker. Så skal du have renoveret din bolig fra top til tå  eller bygge nyt, finder vi gerne vandløsninger der passer til dine behov. Altsammen til vores lave VVS-priser. 

  Varmegenvinding - hvad er det?

  Hos VVS Fredericia tilbyder vi varmegenvinding, som er en rigtig god og miljørigtig løsning. Men hvad er varmegenvinding egentlig? Det er en teknologi, hvor genvinding af varme er i fokus. Den varme, som ellers ville gå tabt, vil med denne teknologi blive genvundet. Det gavner både miljøet, men sparer dig også for en masse penge.Ved genvinding af varme, kan du blandt andet bruge en varmeveksler til at opnå det totale udbytte. På den måde får du mest muligt ud af din varmegenvinding. 

  Vores mange års erfaring gør, at vi kan tilbyde stor ekspertise på området. Vi installere og montere med omhu, så du får den bedste oplevelse med varmegenvinding.

  vvs fredericia - varmepumpe installation
  vvs fredericia - badeværelse

  Køkken, bad og bryggers

  Skal du have installeret eller repareret dine vandinstallationer i køkken, bad eller bryggers, så tilbyder vi professionel VVS-service. Vores VVS-installatører har mange års erfaring med alle former for vandinstallationer, og vi kan derfor tilbyde stor ekspertise på området. 

  Har du brug for hjælp med vandhanen i køkkenet, driller vandrørene på badeværelset eller skal du have etableret en ny vask i bryggerset, så kontakt os endelig. Vi står altid klar med gode råd og service i topkvalitet, så du får opfyldt dine ønsker, hvad end der er tale om renovation, reparation, installation eller montering.

  Modtag et uforpligtende
  VVS-tilbud

  Udfyld venligst følgende informationer
  og vi kontakter dig hurtigst muligt.


   BadeværelseBlikarbejdeEnergioptimeringVandVarmeVentilationAndet