Vand

Essensen ved moderne vandinstallation

Hos VVS Fredericia tilbyder vi Trekantområdets mest specialiserede løsninger inden for vandtryk, vandvarmer, varmegenvinding, varmeveksler og meget mere. Vi står klar til at varetage alle opgaver uanset, om du mangler hjælp til montering af nye vandinstallationer eller reparation af dine nuværende. Med vores mange års erfaring sikre vi dig de rette løsninger og yder en kompetent service, som skaber resultater du kun kan blive glad for. Som VVS’er er vand et område, vi er vant til at arbejde med. Selvom vi arbejder med vand flere gange om dagen, så sørger vi altid for at holde os fagligt opdateret. Dine drømme og ønsker er i centrum, og vi garanterer dig den bedste ekspertise på området.

Der findes et utal af løsninger når vi taler vandinstallation. Vores autoriserede VVS-installatører laver alt lige fra montering af håndvask til installering af cirkulationspumpe. Uanset om det er på badeværelset, i køkkenet eller i bryggerset. Vi sikre ligeledes professionel installering, montering og reparation af alle dele.

Har du spørgsmål, brug for hjælp eller ønsker du optimering af dit vandforbrug? Kontakt os da allerede i dag. Så finder vi svar og løsninger på dine spørgsmål, og vi sender gerne en af vores dygtige VVS-installatører ud til dig.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Varmtvandsbeholder, varmeveksler og cirkulationspumpe

vvs fredericia - varme varmeteknik gulvvarme energioptimering
vvs fredericia - varme fjernvarme gulvvarme varmeinstallation

Varmegenvinding - hvad er det?

Køkken, bad og bryggers

vvs fredericia - vand vandhane håndvask utæt

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Kontakt os i dag

Hør mere om vores VVS-tilbud

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

24 timer i døgnet